ZIBOR 25000ui anti XA/ml – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: BEMIPARINUM – 25000UIanti-XA/ml
Denumirea comerciala: ZIBOR 25000ui anti XA/ml
Forma farmaceutica: solutie injectabil in seringa preumpluta
Bucati: 10 solutie injectabil in seringa preumpluta
Doza (concentratia): 25000UIanti-XA/ml
Producator: FROSST
Tara: Spania
Forma de prezentare: CUTIE CU 10 SERINGI PREUMPLUTE DE 0.5 ML DIN STICLA INCOLORA. CU AC DIN OTEL INOX. CU PISTON A CATE 0.2 ML SOL. INJ.
Cod CIM: W64112002

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: B01AB12
B – sange si organe hematopoietice
B01 – anticoagulante
B01AB – grupul heparinei

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

ZIBOR 25000ui anti XA/ml nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale ZIBOR 25000ui anti XA/ml click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( BEMIPARINUM – 25000UIanti-XA/ml )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul ZIBOR 25000ui anti XA/ml solutie injectabil in seringa preumpluta au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.