YANIMO RESPIMAT 2.5mcg/2.5mcg – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: COMBINATII (TIOTROPIUM/OLODATEROLUM) – 2.5mcg/2.5mcg
Denumirea comerciala: YANIMO RESPIMAT 2.5mcg/2.5mcg
Forma farmaceutica: solutie de inhalat
Bucati: 1 solutie de inhalat
Doza (concentratia): 2.5mcg/2.5mcg
Producator: BOEHRINGER
Tara: Germania
Forma de prezentare: CUTIE CU AMBALAJ UNIC FORMAT DINTR-UN INHALATOR RESPIMAT SI UN CARTUS. CARE FURNIZEAZA 60 DE PUFURI SOLUTIE PENTRU INHALAT (30 DE DOZE TERAPEUTICE)
Cod CIM: W61819001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: R03AL06
R – aparatul respirator
R03 – antiastmatice
N07XX – alte produse pentru sistemul nervos

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

YANIMO RESPIMAT 2.5mcg/2.5mcg nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale YANIMO RESPIMAT 2.5mcg/2.5mcg click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( COMBINATII (TIOTROPIUM/OLODATEROLUM) – 2.5mcg/2.5mcg )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul YANIMO RESPIMAT 2.5mcg/2.5mcg solutie de inhalat au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.