TRUSA DE REACTIVI PENTRU TIPAJ SANGVIN AB0. Rh D – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: DIVERSE – Fara-conc.
Denumirea comerciala: TRUSA DE REACTIVI PENTRU TIPAJ SANGVIN AB0. Rh D
Forma farmaceutica: trusa diag.
Bucati: 1 trusa diag.
Doza (concentratia): Fara-conc.
Producator: SNBTS DIAGNOSTICS
Tara: U.K.
Forma de prezentare: CUTIE X 1 FLAC. X 10ML REACTIV ANTIA-A/1 FLAC. X 10ML REACTIV ANTIA-B/1 FLAC. X 10ML REACTIV ANT
Cod CIM: W13816001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: V04CXN2
V – varia
V04 – agenti de diagnostic
V04CX – alti agenti de diagnostic

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

TRUSA DE REACTIVI PENTRU TIPAJ SANGVIN AB0. Rh D nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale TRUSA DE REACTIVI PENTRU TIPAJ SANGVIN AB0. Rh D click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( DIVERSE – Fara-conc. )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul TRUSA DE REACTIVI PENTRU TIPAJ SANGVIN AB0. Rh D trusa diag. au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.