Teste de automonitorizare aglicemiei pentru bolnavii cu diabet zaharat – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: FARA DCI – Fara-conc.
Denumirea comerciala: Teste de automonitorizare aglicemiei pentru bolnavii cu diabet zaharat
Forma farmaceutica: fara forma
Bucati: 1 fara forma
Doza (concentratia): Fara-conc.
Producator: FARA PRODUCATOR
Tara: Romania
Forma de prezentare: FARA FORMA AMB
Cod CIM: T0001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: FARA ATC
V – varia
V08 – medii de contrast
V08CA – contrast media-rezonanta magnetica

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

Teste de automonitorizare aglicemiei pentru bolnavii cu diabet zaharat nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale Teste de automonitorizare aglicemiei pentru bolnavii cu diabet zaharat click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( FARA DCI – Fara-conc. )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul Teste de automonitorizare aglicemiei pentru bolnavii cu diabet zaharat fara forma au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.