RINAMET 50mcg/doza – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: MOMETASONUM – 50mcg/doza
Denumirea comerciala: RINAMET 50mcg/doza
Forma farmaceutica: spray nazal suspensie
Bucati: 1 spray nazal suspensie
Doza (concentratia): 50mcg/doza
Producator: SANDOZ
Tara: Romania
Forma de prezentare: CUTIE CU 1 FLAC. DE CULOARE ALBA DIN PEID PREVAZUT CU POMPA DIN PEJD/PP CONTINAND 10 G SPREY NAZ.SUSP. CORESPUNZATOR LA 60 DOZE ELIBERATE
Cod CIM: W65441001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: R01AD09
R – aparatul respirator
R01 – preparate nazale
R01AD – corticosteroidiene

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

RINAMET 50mcg/doza nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale RINAMET 50mcg/doza click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( MOMETASONUM – 50mcg/doza )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul RINAMET 50mcg/doza spray nazal suspensie au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.