PAVTIDE DISKUS 50mcg/500mcg – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: SALMETEROLUM/FLUTICASONUM – 50mcg/500mcg
Denumirea comerciala: PAVTIDE DISKUS 50mcg/500mcg
Forma farmaceutica: pulbere de inhal.
Bucati: 1 pulbere de inhal.
Doza (concentratia): 50mcg/500mcg
Producator: GLAXOSMITHKLINE
Tara: Romania
Forma de prezentare: CUTIE CU 1 DISPOZITIV DE INHALAT DIN PLASTIC. PREVAZUT CU UN BLISTER IN FORMA DE BANDA X 28 DOZE PULBERE DE INHALAT
Cod CIM: W63366001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: R03AK06
R – aparatul respirator
R03 – antiastmatice
R03AK – adrenergice si alte antiastmatice

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

PAVTIDE DISKUS 50mcg/500mcg nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale PAVTIDE DISKUS 50mcg/500mcg click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( SALMETEROLUM/FLUTICASONUM – 50mcg/500mcg )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul PAVTIDE DISKUS 50mcg/500mcg pulbere de inhal. au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.