MEPIDENTAL 30mg/ml – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: MEPIVACAINUM – 30mg/ml
Denumirea comerciala: MEPIDENTAL 30mg/ml
Forma farmaceutica: solutie injectabil
Bucati: 50 solutie injectabil
Doza (concentratia): 30mg/ml
Producator: INIBSA DENTAL. S.L.U
Tara: Spania
Forma de prezentare: CUTIE CU 5 BLIST. PVC/HARTIE A CATE 10 CARTUSE DIN STICLA INCOLORA X 1.8 ML SOL. INJ. PREVAZUTE CU DOP DIN CAUCUIUC BROMOBUTILIC. SIGILATE CU CAPSA AL SI AVAND UN DISC DIN CAUCIUC BROMOBUTILIC
Cod CIM: W63350001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: N01BB03
N – sistemul nervos
N01 – anestezice
N01BB – amide

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

MEPIDENTAL 30mg/ml nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale MEPIDENTAL 30mg/ml click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( MEPIVACAINUM – 30mg/ml )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul MEPIDENTAL 30mg/ml solutie injectabil au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.