MATA TREE Tratament de Intretinere – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: POLEN DE ARBORI – Fara-conc.
Denumirea comerciala: MATA TREE Tratament de Intretinere
Forma farmaceutica: suspensie injectabil
Bucati: 3 suspensie injectabil
Doza (concentratia): Fara-conc.
Producator: ALLERGY THERAPEUTICS
Tara: Marea Britanie
Forma de prezentare: CUTIE X 3 SERINGI PREUMPLUTE X 2000 US (0.5 ML)
Cod CIM: W41875001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: V01AA05
V – varia
V01 – alergeni
V01AA – alergeni extracte

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

MATA TREE Tratament de Intretinere nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale MATA TREE Tratament de Intretinere click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( POLEN DE ARBORI – Fara-conc. )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul MATA TREE Tratament de Intretinere suspensie injectabil au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.