LUTRATE DEPOT 22.5mg – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: LEUPRORELINUM – 22.5mg
Denumirea comerciala: LUTRATE DEPOT 22.5mg
Forma farmaceutica: pulb/solv. pt. suspensie injectabil cu elib.prel.
Bucati: 1 pulb/solv. pt. suspensie injectabil cu elib.prel.
Doza (concentratia): 22.5mg
Producator: ANGELINI
Tara: Austria
Forma de prezentare: CUTIE CU 1 FLAC. DIN STICLA CARE CONTINE 22.5mg LEUPRORELIN. 1 SERINGA PREUMPLUTA CU 2 ML DE SOLV. 1 DISPOZITIV PT. RECONSTITUIRE CU UN SISTEM ADAPTOR DIN POLICARBONAT/PEID AVAND UN AC STERIL
Cod CIM: W62298001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: L02AE02
L – antineoplazice si imunomodulatoare
L02 – terapia endocrina
L02AE – analogi de gonadotrofin-reline

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

LUTRATE DEPOT 22.5mg nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale LUTRATE DEPOT 22.5mg click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( LEUPRORELINUM – 22.5mg )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul LUTRATE DEPOT 22.5mg pulb/solv. pt. suspensie injectabil cu elib.prel. au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.