LUCRIN DEPOT 11.25mg – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: LEUPRORELINUM – 11.25mg
Denumirea comerciala: LUCRIN DEPOT 11.25mg
Forma farmaceutica: pulbere pt. suspensie injectabil cu elib. prel.
Bucati: 1 pulbere pt. suspensie injectabil cu elib. prel.
Doza (concentratia): 11.25mg
Producator: ABBVIE
Tara: Spania
Forma de prezentare: CUTIE CU1 KIT CU 1 FLAC. DIN STICLA INCOLORA.O FIOLA DIN STICLA INCOLORA CU PUNCT DE RUPERE A 2 ML SOLV.O SERINGA STERILA.APIROGENA DE UNICA FOLOSINTA A 2.5 ML.2 ACE(23G 1?)STERILE.DE UNICA FOLOSINTA SI 1 TAMPON IMBIBAT CU ALCOOL IZOPROPILIC 70%.
Cod CIM: W60959002

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: L02AE02
L – antineoplazice si imunomodulatoare
L02 – terapia endocrina
L02AE – analogi de gonadotrofin-reline

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

LUCRIN DEPOT 11.25mg nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale LUCRIN DEPOT 11.25mg click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( LEUPRORELINUM – 11.25mg )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul LUCRIN DEPOT 11.25mg pulbere pt. suspensie injectabil cu elib. prel. au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.