FONDAPARINA 7.5mg/0.6ml – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: FONDAPARINUX SODIUM – 7.5mg/0.6ml
Denumirea comerciala: FONDAPARINA 7.5mg/0.6ml
Forma farmaceutica: solutie injectabil in seringa preumpluta
Bucati: 2 solutie injectabil in seringa preumpluta
Doza (concentratia): 7.5mg/0.6ml
Producator: DR. REDDY’S
Tara: Romania
Forma de prezentare: CUTIE CU 2 SERINGI PREUMPLUTE DE STICLA DE TIP I. DE CAPACITATE 1 ML. PREVAZUTE CU AC. PISTON DIN ELASTOMER CLOROBUTILIC DE CULOARE ALBASTRA SI SISTEM DE SIGURANTA AUTOMAT. AMBALATE PE UN SUPORT
Cod CIM: W62762001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: B01AX05
B – sange si organe hematopoietice
B01 – anticoagulante
B01AX – alte antitrombotice

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

FONDAPARINA 7.5mg/0.6ml nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale FONDAPARINA 7.5mg/0.6ml click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( FONDAPARINUX SODIUM – 7.5mg/0.6ml )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul FONDAPARINA 7.5mg/0.6ml solutie injectabil in seringa preumpluta au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.