EPTIFIBATIDA 2mg/ml – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: EPTIFIBATIDUM – 2mg/ml
Denumirea comerciala: EPTIFIBATIDA 2mg/ml
Forma farmaceutica: solutie perfuzabil
Bucati: 1 solutie perfuzabil
Doza (concentratia): 2mg/ml
Producator: MYLAN
Tara: Franta
Forma de prezentare: CUTIE CU 1 FLAC. DIN STICLA TRANSPARENTA DE 10 ML . SIGILAT CU CAPSA DIN AL TIP FLIP-OFF DE CULOARE MARO CARE CONTINE 2mg EPTIFIBATIDA
Cod CIM: W63138001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: B01AC16
B – sange si organe hematopoietice
B01 – anticoagulante
B01AC – antiagregante plachetare

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

EPTIFIBATIDA 2mg/ml nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale EPTIFIBATIDA 2mg/ml click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( EPTIFIBATIDUM – 2mg/ml )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul EPTIFIBATIDA 2mg/ml solutie perfuzabil au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.