ENSTILUM 50mcg/0.5mg/g – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: COMBINATII (CALCIPOTRIOLUM/BETAMETHASONUM) – 50mcg/0.5mg/g
Denumirea comerciala: ENSTILUM 50mcg/0.5mg/g
Forma farmaceutica: spuma cut.
Bucati: 1 spuma cut.
Doza (concentratia): 50mcg/0.5mg/g
Producator: LEO PHARMA
Tara: Danemarca
Forma de prezentare: CUTIE CU 1 RECIPIENT PRESURIZAT DIN AL. CU UN STRAT INTERIOR DIN LAC POLIAMID-IMIDIC PREVAZUT CU VALVA DOZATOARE SI SISTEM DE ACTIONARE CARE CONTINE 60 G SPUMA CUTANATA
Cod CIM: W62934001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: D05AX52
D – preparate dermatologice
D05 – antipsoriazice
D05AX – alte antipsoriazice de uz local

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

ENSTILUM 50mcg/0.5mg/g nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale ENSTILUM 50mcg/0.5mg/g click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( COMBINATII (CALCIPOTRIOLUM/BETAMETHASONUM) – 50mcg/0.5mg/g )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul ENSTILUM 50mcg/0.5mg/g spuma cut. au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.