DUOKOPT 20mg/ml/5mg/ml – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: DORZOLAMIDUM – 20mg/ml/5mg/ml
Denumirea comerciala: DUOKOPT 20mg/ml/5mg/ml
Forma farmaceutica: picaturi oftalmologice solutie
Bucati: 1 picaturi oftalmologice solutie
Doza (concentratia): 20mg/ml/5mg/ml
Producator: LAB. THEA
Tara: Franta
Forma de prezentare: CUTIE CU 1 FLAC. MULTIDOZA PEID CU O POMPA VACUUM SI SISTEM DE ELIBERARE A DOZEI. INCHIS CU CAPAC DE PROTECTIE A 5 ML PIC. OFT. SOL.
Cod CIM: W61082001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: S01ED51
S – organe senzitive
S01 – produse oftalmologice
S01ED – agenti beta-blocanti

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

DUOKOPT 20mg/ml/5mg/ml nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale DUOKOPT 20mg/ml/5mg/ml click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( DORZOLAMIDUM – 20mg/ml/5mg/ml )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul DUOKOPT 20mg/ml/5mg/ml picaturi oftalmologice solutie au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.