DIOXID DE CARBON LINDE 100% – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: DIOXID DE CARBON – 100%
Denumirea comerciala: DIOXID DE CARBON LINDE 100%
Forma farmaceutica: gaz medicinal. lichefiat
Bucati: 1 gaz medicinal. lichefiat
Doza (concentratia): 100%
Producator: LINDE GAZ
Tara: Ungaria
Forma de prezentare: BUTELIE DIN AL CU CAPACITATEA DE 14(O140) L. CU ROBINET ON/OFF SI VOLUM DE UMPLERE LA PRESIUNE ATMOSFERICA SI 15?C DE 5.41M3 CU 10 KG CO2
Cod CIM: W64227014

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: J02AX04
J – antiinfectioase de uz sistemic
J02 – antimicotice
J02AX – alte medicamente de uz sistemic

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

DIOXID DE CARBON LINDE 100% nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale DIOXID DE CARBON LINDE 100% click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( DIOXID DE CARBON – 100% )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul DIOXID DE CARBON LINDE 100% gaz medicinal. lichefiat au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.