CICLOFOSFAMIDA 1000mg – Pret

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat. Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand link-ul Vezi PRET echivalente

Detalii

Denumirea comuna internationala: CYCLOPHOSPHAMIDUM – 1000mg
Denumirea comerciala: CICLOFOSFAMIDA 1000mg
Forma farmaceutica: pulbere pt. solutie injectabil / perfuzabil
Bucati: 1 pulbere pt. solutie injectabil / perfuzabil
Doza (concentratia): 1000mg
Producator: SANDOZ
Tara: Romania
Forma de prezentare: CUTIE CU UN FLAC. DIN STICLA INCOLORA CU CAPAC. DE 100 ML. CU DOP DIN CAUCIUC SI CAPSA AL FLIP-OFF. CU CAPAC DIN PP ALBASTRU VERZUI FARA INVELIS PROTECTOR ONCO-SAFE. CU PULB. PT. SOL.INJ.PERF.
Cod CIM: W61324001

Pret reglementat: Nu

Cod ATC: L01AA01
L – antineoplazice si imunomodulatoare
L01 – citostatice
L01AA – analogi nitrogen mustard

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Pret

CICLOFOSFAMIDA 1000mg nu are pret reglementat de Ministerul Sanatatii. Pretul lui poate fi diferit de la o farmacie la alta.
Pentru a verifica daca exista echivalente compensate ale CICLOFOSFAMIDA 1000mg click pe Vezi PRET echivalente


Cautarea echivalentelor si a pretului lor dupa categoria de asigurat (salariat/pensionar/copil/ … ) se va face dupa DCI ( CYCLOPHOSPHAMIDUM – 1000mg )

Index medicamente

Atentie! Informatiile privind medicamentul CICLOFOSFAMIDA 1000mg pulbere pt. solutie injectabil / perfuzabil au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate.