ANDROGEL 16.2mg/g – Pret

ANDROGEL 16.2mg/g pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ANDROGEL 16.2mg/g
Denumirea comuna internationala: TESTOSTERONUM – 16.2mg/g
Forma farmaceutica: gel
Bucati: 1 gel
Doza (concentratia): 16.2mg/g
Forma de prezentare: cutie cu 1 recipient multidoza din pp. care contine un rezervor din pejd. prevazut cu un adaptor la care se conecteaza o pompa dozatoare cu 88 g gel
Firma:
Tara: Belgia
Cod CIM: W62752001
Cod ATC: G03BA03
G – aparatul genito-urinar si hormonii sexuali
G03 – hormonii sexuali si modulatorii sistemului genital
G03BA – 3-androsten (4) derivati

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ANDROGEL 16.2mg/g Pret

ANDROGEL 16.2mg/g pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ANDROGEL 16.2mg/g pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ANDROGEL 16.2mg/g PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care au aceeasi structura chimica cu medicamentul ANDROGEL 16.2mg/g

INTRINSA

LIVENSA 300mcg/24h

NEBIDO 1000mg/4ml

TESTAVAN 20mg/g

TESTIM 50mg

UNDESTOR TESTOCAPS 40mg

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ANDROGEL 16.2mg/g pret este TESTOSTERONUM – 16.2mg/g.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ANDROGEL 16.2mg/g (R) pret gel au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Index medicamente

Pagini3.