ALPROLIX 1000ui – Pret

ALPROLIX 1000ui pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ALPROLIX 1000ui
Denumirea comuna internationala: EFTRENONACOG ALFA – 1000UI
Forma farmaceutica: 1 flac. din sticla de tip i cu pulbere /5 ml solv. intr-o seringa preumpluta din sticla de tip i /1 tija a pistonului /1 adaptor steril pt. flac./1 set de perfuzie steril/2 tampoane cu alcool/2 plasturi/1compresa din tifon
Bucati: 1 1 flac. din sticla de tip i cu pulbere /5 ml solv. intr-o seringa preumpluta din sticla de tip i /1 tija a pistonului /1 adaptor steril pt. flac./1 set de perfuzie steril/2 tampoane cu alcool/2 plasturi/1compresa din tifon
Doza (concentratia): 1000UI
Forma de prezentare: 1 flac. din sticla de tip i cu pulbere /5 ml solv. intr-o seringa preumpluta din sticla de tip i /1 tija a pistonului /1 adaptor steril pt. flac./1 set de perfuzie steril/2 tampoane cu alcool/2 plasturi/1compresa din tifon
Firma: BIOGEN
Tara: Marea Britanie
Cod CIM: W62823001
Cod ATC: B02BD04
B – sange si organe hematopoietice
B02 – antihemoragice
B02BD – factori ai coagularii sanguine

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ALPROLIX 1000ui Pret

ALPROLIX 1000ui pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ALPROLIX 1000ui pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ALPROLIX 1000ui PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care contin aceeasi substanta activa cu medicamentul ALPROLIX 1000ui

ALPROLIX-1000ui-1000UI

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ALPROLIX 1000ui pret este EFTRENONACOG ALFA – 1000UI.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ALPROLIX 1000ui pret 1 flac. din sticla de tip i cu pulbere /5 ml solv. intr-o seringa preumpluta din sticla de tip i /1 tija a pistonului /1 adaptor steril pt. flac./1 set de perfuzie steril/2 tampoane cu alcool/2 plasturi/1compresa din tifon au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

Pagini2.