ALMIRAL – Pret

ALMIRAL pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ALMIRAL
Denumirea comuna internationala: DICLOFENACUM – 75mg/3ml
Forma farmaceutica: solutie injectabil
Bucati: 5 solutie injectabil
Doza (concentratia): 75mg/3ml
Forma de prezentare: cutie x 5 fiole din sticla bruna cu inel de rupere. in suport termoformat din material plastic trans
Firma: MEDOCHEMIE
Tara: Cipru
Cod CIM: W14097001
Cod ATC: M01AB05
M – sistemul muscular-scheletic
M01 – preparate antiinflamatoare si antireumatice
M01AB – derivati de acid acetic

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ALMIRAL Pret

ALMIRAL pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ALMIRAL pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ALMIRAL PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care au aceeasi structura chimica cu medicamentul ALMIRAL

ACECLOFEN 500mg/50mg

DICLOFENAC 100mg

KETANOV 30mg/ml

VIKLAREN 75mg

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ALMIRAL pret este DICLOFENACUM – 75mg/3ml.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ALMIRAL pret solutie injectabil au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

Pagini2.