ALGIN BABY 100mg/5ml – Pret

ALGIN BABY 100mg/5ml pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ALGIN BABY 100mg/5ml
Denumirea comuna internationala: IBUPROFENUM – 100mg/5ml
Forma farmaceutica: suspensie orala
Bucati: 1 suspensie orala
Doza (concentratia): 100mg/5ml
Forma de prezentare: cutie cu 1 flac din sticla bruna x 100 ml suspensie orala. constituit din capac intern si capac extern din pp. prevazut cu adaptor pt. seringa din pe si o seringa dozatoare pe/ps gradata la fiecare 0.25 ml. pt. masurarea volumelor pana la 6 ml
Firma: SANOFI
Tara: Romania
Cod CIM: W64400001
Cod ATC: M01AE01
M – sistemul muscular-scheletic
M01 – preparate antiinflamatoare si antireumatice
M01AE – derivati de acid propionic

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ALGIN BABY 100mg/5ml Pret

ALGIN BABY 100mg/5ml pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ALGIN BABY 100mg/5ml pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ALGIN BABY 100mg/5ml PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care contin aceeasi substanta activa cu medicamentul ALGIN BABY 100mg/5ml

BIOFEN-100mg/5ml

IBUGESIC

IBUGESIC-R

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ALGIN BABY 100mg/5ml pret este IBUPROFENUM – 100mg/5ml.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ALGIN BABY 100mg/5ml pret suspensie orala au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

Pagini2.