AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg – Pret

AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg
Denumirea comuna internationala: COMBINATII (BUDESONIDUM/FORMOTEROLUM) – 160mcg/4.5mcg
Forma farmaceutica: pulbere de inhal. unidoza
Bucati: 6 pulbere de inhal. unidoza
Doza (concentratia): 160mcg/4.5mcg
Forma de prezentare: cutie cu 6 dispozitive de inhalat din plastic de culoare rosie/alba a cate 1 blist. opa-al-pvc/al x 60 doze fiecare cu pulbere de inhalat unidoza
Firma: SANDOZ
Tara: Romania
Cod CIM: W65024005
Cod ATC: R03AK07
R – aparatul respirator
R03 – antiastmatice
R03AK – adrenergice si alte antiastmatice

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg Pret

AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care contin aceeasi substanta activa cu medicamentul AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg

DUORESP-SPIROMAX-160mcg/4.5mcg

SYMBICORT-160mcg/4.5mcg/inhalatie-

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg pret este COMBINATII (BUDESONIDUM/FORMOTEROLUM) – 160mcg/4.5mcg.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul AIRBUFO FORSPIRO 160mcg/4.5mcg pret pulbere de inhal. unidoza au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

.