ACID IBANDRONIC Pret – 6mg

ACID IBANDRONIC 6mg pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ACID IBANDRONIC 6mg
Denumirea comuna internationala: ACIDUM IBANDRONICUM – 6mg
Forma farmaceutica: cutie cu 1 flac. din sticla incolora cu dop din cauciuc si capsa de culoare turcoaz (albastru verzui) x 6 ml conc. pt. solutie perfuzabil
Bucati: 1 cutie cu 1 flac. din sticla incolora cu dop din cauciuc si capsa de culoare turcoaz (albastru verzui) x 6 ml conc. pt. solutie perfuzabil
Doza (concentratia): 6mg
Forma de prezentare: cutie cu 1 flac. din sticla incolora cu dop din cauciuc si capsa de culoare turcoaz (albastru verzui) x 6 ml conc. pt. solutie perfuzabil
Firma: TEVA
Tara: Romania
Cod CIM: W58937001
Cod ATC: M05BA06
M – sistemul muscular-scheletic
M05 – medicamente pentru tratamentul afectiunilor osoase
M05BA – biofosfati

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ACID IBANDRONIC 6mg Pret

ACID IBANDRONIC 6mg pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ACID IBANDRONIC 6mg pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ACID IBANDRONIC 6mg PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care au aceeasi structura chimica cu medicamentul ACID IBANDRONIC 6mg

ACTONEL 75mg

BONDEZA 3mg/3ml

BONEFOS 800mg

FOSAMAX 70mg

INDROFAR 150mg

TEVA NAT 10mg

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ACID IBANDRONIC 6mg pret este ACIDUM IBANDRONICUM – 6mg.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ACID IBANDRONIC 6mg pret cutie cu 1 flac. din sticla incolora cu dop din cauciuc si capsa de culoare turcoaz (albastru verzui) x 6 ml conc. pt. solutie perfuzabil au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

.