ABUFENE – Pret

ABUFENE pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ABUFENE
Denumirea comuna internationala: BETAALANINUM – 400mg
Forma farmaceutica: comprimate
Bucati: 30 comprimate
Doza (concentratia): 400mg
Forma de prezentare: cutie x 2 blist. pvc-pvdc/al x 15 comprimate
Firma: RECORDATI
Tara: Franta
Cod CIM: W41874001
Cod ATC: G02CXN2
G – aparatul genito-urinar si hormonii sexuali
G02 – alte preparate ginecologice
G02CX – alte ginecologice

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ABUFENE Pret

ABUFENE pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ABUFENE pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ABUFENE PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care au aceeasi structura chimica cu medicamentul ABUFENE

TRACTOCILE

TRACTOCILE 7.5mg/ml

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ABUFENE pret este BETAALANINUM – 400mg.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ABUFENE pret comprimate au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

.