ABILIFY Pret – 1mg/ml

ABILIFY 1mg/ml pret – VEZI pretul medicamentului si al medicamentelor asemanatoare.

Detalii

Denumire: ABILIFY 1mg/ml
Denumirea comuna internationala: ARIPIPRAZOLUM – 1mg/ml
Forma farmaceutica: solutie orala
Bucati: 1 solutie orala
Doza (concentratia): 1mg/ml
Forma de prezentare: cutie x 1 flacon pet cu sistem de inchidere din propilena securizat pentru copii x 150ml/1 masura dozatoare/1 picurator calibrat din propilena-polietilena de joasa densitat
Firma: OTSUKA
Tara: Marea Britanie
Cod CIM: W52519002
Cod ATC: N05AX12
N – sistemul nervos
N05 – psiholeptice
N05AX – alte antipsihotice

VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

ABILIFY 1mg/ml Pret

ABILIFY 1mg/ml pret NECOMPENSAT al medicamentului este pretul cu care medicamentul OTC se vinde fara reteta.
ABILIFY 1mg/ml pret COMPENSAT este coplata (cat platesti la farmacie pentru medicament in functie de categoria ta de asigurat. (salariat-pensionar-copil …)

Accesand link-ul vei putea afla ABILIFY 1mg/ml PRET COMPENSAT ( coplata – cat platesti la farmacie pentru medicamentul prescris pe reteta compensata) – pretul NECOMPENSAT (pretul de raft al medicamentului) – si pretul tuturor echivalentelor.

VEZI pretul medicamentului sau al echivalentelor

Medicamente din aceeasi categorie

Medicamente care au aceeasi structura chimica cu medicamentul ABILIFY 1mg/ml

ARIPIPRAZOL STADA 15mg

EXPLEMED ODT 10mg

PARNIDO 3mg

RISPERIDONE 4mg

SPRING 3mg

TREVICTA 175mg

XEPLION 100mg

Atentionare!

Unele medicamente nu au pretul reglementat de catre Ministerul Sanatatii. Pretul acestor medicamente este stabilit de fiecare farmacie care il vinde. Majoritatea acestor medicamente au insa echivalente compensate care au pretul reglementat acelasi in orice farmacie.

Daca acest medicament nu are pretul reglementat puteti incerca sa cautati echivalentele lui accesand medicamentecompensate.ro si efectuand o cautare dupa Denumirea Comuna Internationala (DCI). Denumirea Comuna Internationala a medicamentului ABILIFY 1mg/ml pret este ARIPIPRAZOLUM – 1mg/ml.

Medicamentele echivalente sunt medicamente care contin aceeasi substanta activa – in aceeasi concentratie – si avand acelasi efect terapeutic cu al medicamentului de baza.

Informatiile privind medicamentul ABILIFY 1mg/ml (R) pret solutie orala au caracter informativ. Nu folositi informatiile prezentate in scopul diagnosticarii sau tratarii unei probleme de sanatate. Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate adresati-va medicului.

Urmatorul

Index medicamente

.